Årsmøde – Internationale undervisere 2017

SEAN PRETORIUS

Sean Pretorius er senior consultant i traume og rekonstruktionssektoren på Tygerberg Hospital i Cape Town, Sydafrika og underviser endvidere på University of Stellenbosch, Sydafrika. Han er uddannet i Skotland, England og Sydafrika.

Mr Pretorius har store erfaring indenfor ringfixation af komplekse skader og rekonstruktion, og har været en del af fakultet på talrige internationale kurser og konferencer indenfor bl.a. rekonstruktion, externfixation og ringfixation, og er rewiever på SA Orthopedic Journal.

JAN ERIK MADSEN

Jan Erik Madsen er leder af traumesektoren på Ullevål Universitetssykehus i Oslo, Norge og har været professor i traumatologi siden 2003. Han er leder af ’Nasjonal behandlingstjeneste for komplekse bekkenskader´, og har været vejleder på mange PhD projekter og har talrige publikationer bag sig indenfor bl.a. multitraumatologi og bækkenskader. Han hoved interesseområder er bl.a. højenergiskader, komplekse artikulære frakturer, behandlingsstrategier både initialt og finalt ved polytraume patienter.

Professor Madsen har undervist på internationale kurser indenfor multitraumatologi og bækkenkirurgi, er medlem af bestyrelsen af Acta Orthopaedica og co-editor for JBJS Case Connector.